06 Sep 2016

Robusteli Dual 4G PoE ruuter ühendab kaamerad kiirelt netti

Uudised, Võrguseadmed No Comments

Robustel tuli augustis välja ruuteriga R2000 Dual 4G LTE, mis tagab kiire võrgu tänu kahele LTE ühendusele ning mugava kaamerate toitelahenduse üle PoE.

Robustel R2000 Dual 4G LTE on ka üks esimestest odavatest ruuteritest maailmas, mis toetab nn kaksikmoodulit. Kaks sisseehitatud raadiomoodulit lülitavad võrguühenduse ümber ühelt LTE võrgult teisele kuni kolme sekundiga, mitte kolmekümnega, nagu teevad tavalised ühe raadiomooduliga ruuterid. Kaks LTE võrku on kasutusel kogu aeg paralleelselt ning kui üks ühendus ära kaob, jätkub andmeside juba automaatselt teise mooduli kaudu ilma võrguga ühendamiseks aega kulutamata..

Lisaks on sellel tööstuslikust klassist vastupidaval ruuteril neli Etherneti porti (10 / 100 Mbit/s), mis kõik toetavad PoE ühendust (Power over Ethernet) ehk eraldi toidet pole ühendatavatele võrguseadmetele vaja.

Kus seda vaja on?

Robusteli ruuter R2000 Dual 4G LTE sobib ideaalselt kohtadesse, kus pole kiiret võrguühendust ja valitsevad keerulised keskkonnatingimused, näiteks tänaval asuvatesse pangaautomaatidesse, kioskitesse, videovalvesüsteemidesse. Nendes lahendustes on oluline turvaline, kiire ja stabiilne andmesideühendus.

Lisaks kaksik-raadiomoodulile pakub R2000 Dual veel kasulikke omadusi, mis on olulised nutistu ehk Asjade Interneti ajastul:

  • 4 porti, kõik PoE-ga – parim lahendus videovalvesüsteemidele
  • Kahe LTE ühenduse (kuni 150 Mbit/s) sidumine üheks veelgi kiiremaks lairibaühenduseks – nn Bandwidth Bonding
  • WiFi 802.11b/g/n traadita võrk – ruuter pakub avalehekülge külalisvõrgu jaoks (näiteks ühistranspordis)
  • Toide 9 kuni 48 V, sobib enamike toitelahendustega
  • Digital Input (DI) funktsioon aitab lülitada ruuteri energiasäästlikule režiimile näiteks akutoitel või autos kasutades
  • Paigaldatav nii 35 mm DIN liistule kui seinale

Nii nagu teisigi Robusteli ruutereid, saab R2000 Dualit hallata ja seadistada üle Robustlinki ja RobustVPNi, mis on pilvepõhised seadmete haldamise keskkonnad.

Mudeleid igale maitsele

Hinnatundlikumale kliendile on Robustelil pakkuda ka uue ruuteri 3G andmesidega kahe (R2000 Dual-D3P2) või ühe raadiomooduliga (R2000 Dual-D3P1) variandid. Viimane töötab küll samuti kahe SIM-iga, kuid vajab ligi poolt minutit teise võrku ühendamiseks.

LTE võrgus on ühe (R2000 Dual-D4L1) ja kahe (R2000 Dual-D4L2) raadiomooduliga ruuteriga võimalik aga kiiremat mobiilset andmesidet kasutada. Mudel D4L1 saab ümberlülitamisega ühest mobiilivõrgust teise hakkama ligi 30 sekundiga, D4L2 aga kuni 3 sekundiga.

Vaata lähemalt http://www.robustel.com/products/gorugged-industrial-cellular-r/r2000-dual-router.html

Comments are closed.