12 Sep 2017

Uus salvestusseade teeb andmekaitse lihtsaks

Hoidla, Uudised No Comments

Scalewireless sõlmis edasimüügilepingu lihtsaid ja mugavaid salvestusseadmeid tootva Drobo Inc. korporatsiooniga, et pakkuda turvalist ja suuremahulist andmesalvestamise võimalust senisest laiemale sihtgrupile.

Drobo kaubamärgi all on hulk auhindadega pärjatud andmete salvestuslahendusi, mis pakuvad üheltpoolt põhjalikku andmekaitset, laiendatavust ja teisalt hõlpsat kasutamist. Drobo toodete koosseisus on mudelid, mida saab kasutada nii USB3, Thunderbolt 3 kui võrguühendusega.

“Drobo meeldib meile väga oma kasutuslihtsuse ja andmekaitse võimekuse poolest,” selgitas Scalewirelessi tegevjuht Ando Urbas Drobo toodete valiku tagamaid. “Seda on tõesti väga mugav kasutada ega eelda suuri teadmiseid arvutitest – kes oskab kasutada USB mälupulka saab ka Droboga hakkama. Kõvaketa rikete või viirusrünnakute vastu kaitse ei saa sellest enam lihtsamaks minna“.

Enam kui 50 tööstuse auhindadele ja sadadele tuhandetele klientidele kogu maailmas on Drobo edukalt lahendanud kolm suurimat salvestusprobleemi ühes seadmes – andmekaitse, võimsuse ja paindliku mahu. Nende patenditud BeyondRAID tehnoloogia koos igasse seadmesse sisseehitatud akulahendusega tagab andmete säilimise ka keerulistes oludes.

Drobo toode on nüüd müügil valitud edasimüüjatele Eestis, Lätis ja Leedus.

Comments are closed.