03 May 2016

Synology saavutas keskmise suurusega NAS-ide seas parima tulemuse

Uudised, Võrguseadmed No Comments

Synology oli TechTargeti kümnendat korda toimunud kvaliteediuuringus parima tulemusega keskmise suurusega NAS süsteemide seas, jättes seljataha mitmed nn Enterprise-klassi salvestusseadmete tootjad nagu HPE, NetAppi, EMC, Dell ja IBM.

“Meie eesmärk on pakkuda ettevõtetele täiuslikku, hästi integreeritud ja usaldusväärset salvestuslahendust, mida on lihtne kasutada. Samuti tahame, et võimalikult paljud kasutajad saaksid meie toodetest kasu,” ütles Synology müügijuht Mike Chen. “Meie jaoks on suur au vastu võtta parima tiitel nii konkurentsitihedas valdkonnas. Jätkame samas suunas, et kliendid oleksid meie toodetega aina enam rahul.”

Synology osutus kõigist reastatutest kõige nooremaks ettevõtteks, teised olid valdkonnas tegutsenud kauem. Uuringu läbiviijad kasutasid testis RackStationi XS/XS+ või Plus seeria mudeleid. Need tippklassi räkiserverid pakkusid kiiret ja turvalist failivahetust ning paljusid erinevaid varunduslahendusi. Kõrgeima võimaliku skoori said Synology tooted kategooriates “Toote omadused” ja “Toote üldine kvaliteet”. Keskmiste ja väiksemate ettevõtete jaoks mõeldud seadmete kaalukategoorias saavutas Synology tulemuse 6,57 punkti, mis on võrreldes teistega parim.

TechTarget pakub uuringuid ja analüüse tehnoloogiavaldkonna spetsialistidele ja juhtidele üle maailma, korraldades muuhulgas ka regulaarselt NAS seadmete võrdlusi. NAS-ide turg on igal aastal aina konkurentsitihedam ning ootused kvaliteedile aina kõrgemad.

Vaata lähemalt TechTargeti ülevaadet siit.

Comments are closed.