13 Oct 2015

Synology kolm uut salvestusseadet: kiirem, odavam ja säästlikum

Uudised No Comments

Synology uuendas enne suurt aastalõpu ostubuumi algust kolme kodu- ja ärikasutajatele mõeldud seadet. Kõik uudistooted on värskendatud riistvaraga. Senise DS414 vahetab välja oluliselt kiirem DS416, muutus puudutab eriti krüpteeritud failide lugemist ja kirjutamist. DS214play´d asendab DS216play, mis saab nüüd hästi hakkama ka 4K videote striimimise ja kodeerimisega, aga üllatus-üllatus, uue mudeli hind hoopis langes. Synology kõige odavam kahe kettaga mudel DS216se (vahetas välja senise DS214se) pakub salvestusseadmete maailmaga esimest korda tutvuvale kasutajale piisavat võimekust ja senisest suuremat energiasäästlikkust.

Synology DS416 on nelja sahtliga veel kiirem salvestusseade veidi nõudlikumale kasutajale, kelle mahud jäävad väiksema või keskmise firma või siis meediarohke kodu piiresse. Selle võimekam riistvara tagab senisest kiirema andmevahetuse. Kõrge jõudlusega NAS töötab kahetuumalisel 1,4 GHz protsessoril, riistvaraliselt on lahendatud ka andmete krüpteerimine. Mälu on seadmel 1 GB (RAM), kiire ning töökindla ühenduse tagab dual LAN. Muid seadmeid saab lisada USB 3.0 pesadesse, millest üks asub esiküljel, et oleks võimalik mugavamalt ligi pääseda. Oluline riistvarauuendus tagab kuni 90% kiirema krüpteeritud failide lugemise ja kirjutamise.

DS216play on kodune võimas meediaserver, mis on varustatud uue kahetuumalise 1,5 GHz protsessoriga ja teeb riistvaralist kodeerimist. Võimsama protsessoriga suudab DS216play kodeerida ja edastada ka H.265 4K videoid. Seega on uus toode tulevikukindel ja ideaalne meediakasutuseks optimeeritud salvestusseade, mille hind läks võrreldes eelkäijaga soodsamaks.

DS216se on kõige taskukohasem kodune pilvelahendus, mis mõeldud rahuldama esmaseid vajadusi ja pakkuma samas ka korraliku andmekaitset. Uus salvestusseade töötab 800 MHz protsessori ja 256 MB mäluga (RAM), mis tagab esmakasutajale piisava jõudluse. Uute võimaluste hulgas on ka graafikujärgne sisse-välja lülitamine, mis aitab niigi vähenenud energiatarvet kokku hoida ajal, kui salvestust pole vaja.

Comments are closed.