10 Nov 2014

Synology seadmete uus opsüsteem DSM 5.1 on ilmunud

Võrguseadmed No Comments

SCALEWIRELESSi videovalve- ja andmelahenduste partner Synology väljastas serveri-opsüsteemi DiskStation Manager 5.1, mis on tasuta allalaaditav nagu ka eelnevalt selle testvariant.

5.1 muudab Synology seadme võimekamaks kõiges, mis tähtis: turvalisus, failide talletamine, varundamine ning jagamine. Mõeldud DiskStationile või RackStationile x11 või uuemast seeriast.

Andmed on kindlas kohas! Määra ise varundamise aeg ja see toimib ka kiiremini kui enne. Skaneerimine nõrkuste leidmiseks süsteemis (pahavara, halvasti konfigureeritud teenused, nõrgad salasõnad ja paigaldamata tarkvarauuendused). Pakettide digiallkirjastamine, et vältida kahtlaste täitmisfailide kasutamist. Karmim kontroll selle üle, kuidas programmid faile kasutatavad. Seo teenus kindla võrguliidesega.

Rohkem tootlikkust! Proksiserver kiirendab surfamist ja aitab võrku turvata. FileStation saab FTP või WebDav-serveriga ühenduse luua, selle uus e-posti klient pakub failijagamisele kiiremat alternatiivi. IPv6 tugi rohkematele teenustele (QuickConnect jt). Rohkem virtualiseerimise võimalusi (File Clone, Reserve Space jm). Mugavam kodupilves SSD-ketast kasutada (parandatud kasutajaliides, vahemälu suuruse soovitused, andmeruumi-kasutuse hindamine reaalajas).

Võimekam kodupilv! Tühista Cloud Stationis failidest eri vanuses koopiate hoidmine, et andmeruumi säästa. Sünkroniseeri ka krüpteeritud kaustu ja kasutajate ligipääsude loendit. Ühilduvus enamate pilveteenustega (OneDrive, Box, hubiC jt). CloudSyncis ja kõikides CloudStationi klientides saab valida, milliseid kaustu, failitüüpe ja –suurusi sünkroniseerida.

Kerge kraami jagada! Uuendatud Video Station teeb nutikamaid otsinguid ja leiab ise internetist subtiitreid. Photo Station laseb esinduslikke slaidiribasid luua. Pildi-, muusika- või videokogu saab lingi abil jagada. Enamus mobiilirakendustest on uuendatud.

Tõhusamad koostöö-valikud! Note Stationisse pääseb ka Androidi- või Apple’i nutiseadmega. Teksti saab vormindada ja küljendada, meediat eelvaadata. Grupitöös saab muudatuste ja versiooni ajalugu vaadata, sisu taastada, märkmeid salasõnaga kaitsta.

Comments are closed.