15 Feb 2013

Synology kutsub CeBIT’ile

Hoidla No Comments

SCALEWIRELESS-i andmehalduse- ja IP videovalve partner Synology kutsub kõiki külastama nende väljapanekut CeBIT messil Hannoveris.


Synology teatas oma osalemisest CeBIT 2013 messil Hannoveris, Saksamaal, kus Synology tutvustab uusi mudeleid koos uusima DiskStation Manager 4.2 operatsioonisüsteemi versiooniga. Synology ootab külalisi teises messihallis, boksis D48 (Hall 2, Stand D48).

„Ootame põnevusega võimalust tutvustada Synology suuri andmelalduslahendusi CeBIT 2013 messi,“ ütles Synology tegevdirektor Vic Hsu. „Külalised saavad osa uusimatest arengutest privaatpilve tehnoloogia vallas, samuti multimeedia ja nutitelefonide ühilduvusest. Ärikasutajatele tutvustame kõrgkäideldavaid süsteeme.“

Väljapanek keskendub Synology uusim DSM 4.2 opsüsteemile, mis muuhulgas parandab andmete virtualiseerimist ja administreerimist; pakub ärikeskkonda sobiva Cloud Station pilvelahenduse. Kodukasutajate rõõmuks toetab DSM 4.2 sinihamba tehnoloogiat, AirPlay ja DLNA striimimist ning tasuta mobiilirakenduste tugi on laienenud kõigile kolmele peamisele nutitelefonide platvormile.

Comments are closed.