14 Sep 2012

LANCOM tuli välja 450 Mbit/s WLAN ruuteritega

Võrguseadmed No Comments

SCALEWIRELESS’i võrgulahenduste partner LANCOM Systems tõi turule intelligentsed WLAN ruuterid suurt jõudlust nõudvateks lahendusteks.

Saksa päritoluga, nii traadita kui traadiga võrgulahenduste loomisele spetsialiseerunud LANCOM Systems tõi turule 450 Mbit/s jõudlusega L-45x seeria mudelid. Kaks 802.11n raadioside tehnoloogial baseeruvat uut mudelit LANCOM L-451agn ja LANCOM L-452agn dual Wireless põhinevad täiesti uuel platvormil, mis laiendab tootja seadmete valikut veelgi äriklassile suunatud kõrgekvaliteediliste toodete osas.

Mõlemad uued seadmed sisaldavad mitmeid uuenduslikke funktsioone. Näiteks on nüüd võimalik teostada spektraalanalüüsi, mis aitab kiiresti leida raadiosagedust segavaid seadmeid graafiliselt lahendatud analüüsimooduli abil.

LANCOM L-452agn dual Wireless sisaldab band steering (ing. k. sagedusala juhtimine) tehnoloogiat, mis suunab 2.4 GHz võrgu ülekoormuse korral automaatselt 5 GHz sagedusala toetavad seadmed sellele sagedusvahemikul vabale kanalile. Tehnoloogia võimaldab oluliselt vähendada tiheda asustusega aladel WiFi võrkkude ülekoormusest tekkinud probleeme ja tagab kasutajale märkamatult häireta võrguühenduse.

Nii LANCOM L-452agn kui L-451agn toetavad levialade äärealadesse jäävate seadmetele parema ühenduskiiruse tagamist STBC / LDPC tehnoloogiate abil.

LANCOM L-451agn saab seadistada tööle kas 2,4 GHz või 5 GHz sagedusalas. LANCOM L-452agn dual Wireless on kahe raadiomooduliga ning on võimeline töötama korraga mõlemas sagedusalas.

Mõlemad seadmed ühilduvad täielikult vanemate WLAN standarditega ning kõikidele 802.11a/b/g klientseadmetele on ühendus garanteeritud.

Nagu ka kõik teised LANCOM-i WLAN seadmed, oskavad uued L-45x seeria seadmed töötada nii üksikult kui koos WLAN kontrollseadmega, mis pakub täiendavaid lisavõimalusi seadistamiseks ning tagab kõrgeima võimaliku turvalisuse taseme. WLAN kontroller on varustatud uusimate 802.11i, WPA2, AES põhise krüpteerimise ning 802.1x/EAP (WPA Enterprise) turvastandardite toega.

Mõlemaid LANCOM L-45x mudelid toetavad PoE põhist toitelahendust (IEEE 802.3af), mis teeb nende paigaldamise lihtsamaks ja võimaldab ilma lisakulutusteta tagada keskselt juhitud autonoomse toitelahenduse.

Comments are closed.