08 Jul 2012

Fiiberoptika ja WLAN ühes väliseadmes

Võrguseadmed No Comments

LANCOM Systems, SCALEWIRELESSi partner kvaliteetsete võrguseadmete alal, tõi välja uue välitingimustele sobiva WLAN seadme OAP-382, mis on senistest kõige võimekam vabasagedustele mõeldud traadita interneti seade.

LANCOM OAP-382 on kahe 802.11n raadiomooduliga IP66 standardile vastav võrguseade, mida saab ühendada otse fiibervõrku.

Kaks raadiomoodulit tähendavad, et seade võib töötada võrgu vahejaamana – võtta ühe raadiomooduliga signaali vastu ning teisega edasi saata. Fiiberühendus vabastab seadme paigaldaja 100 meetrisest piirangust lähima ühenduspunktiga, mis seni tavapärase võrgukaabliga ühendamise korral paigaldajaid piiras. Seade tarbib kuni 27 W energiat soojaperioodil ja kuni 37W energiat juhul, kui on vaja soojendus sisse lülitada.

Kahe raadiomooduliga, kiire, kuni 300 Mbit/s mooduli kohta ja usaldusväärne ühendus ning teisalt fiiberkaabli ühendusvõimalus teevad sellest seadmest ideaalse keskseadme IP-valvekaamerate ühendamiseks üle pika vahemaa kohas, kus kaabli vedamine pole kas rahaliselt mõttekas või on vaja ühendust luua väga kiiresti. OAP-328 toetab nii Point-to-Point kui Poin-to-Multipoint ühendusi

Sarnaselt teiste LANCOM-i seadmetega pakub OAP-328 kõrget turvalisust ja mitmeid autentimise viise, sealhulgas 802.11i, 802.1x ja WPA2 tugi. Koos Multi-SSID ja protokollipõhiste filtrite ning VLAN võrkudega saab luua keerulisi turvaseadeid ja jagada erinevaid õiguseid ning kiirusepiiranguid eri kasutajagruppidele.

Lisainfo: http://www.lancom.eu/products/wireless-lan/outdoor-access-points/lancom-oap-382

Comments are closed.