07 Mar 2012

Synology opsüsteem DSM 4.0 väljas

Hoidla No Comments

Synology, SCALEWIRELESS-i salvestuslahenduste ja andmehalduspartner tuli ametlikult välja uue versiooniga oma opsüsteemist. DSM 4.0 teeb tänapäevased pilvelahendused ja ärirakendused kättesaadavaks igaühele.


 
„DSM 4.0 on oluline teetähis Synologile,“ ütles Synology tootejuht Rosiel Lee. „See esindab meie pingutusi pakkumaks kasutajatele parimat võimalikku tehnoloogiat ja uusi ärirakendusi võimalikult lihtsa lahendusena ning ilma täiendavate kulutusteta.“

Uus opsüsteem on kõigile Synology seadmete omanikele tasuta allalaetav kas Synology kodulehelt või läbi oma seadme kasutajaliidese automaatse tarkvarauuenduse tööriista.

DSM 4.0 sisaldab täiesti uut ColudStation aplikatsiooni, mis on lihtne moodus hoidmaks oma faile sünkroonis eri seadmete vahel. Täiendava turvalisuse tagab failiversioonide tugi – kui peaks juhtuma, et on vaja taastada faili eelmist või üle-eelmist versiooni, on seda Synology veebipõhisest kasutajaliidesest võimalik lihtsalt teha.

QuickConnect tööriist läheb mööda ruuteri seadistustest ja pakub ühendusvõimaluse oma Synology seadmega pelgalt ID koodi alusel, ilma et oleks vaja midagi teada pordisuunamistest.

Viiruste paremaks tõrjeks on Synology lisanud viirustõrje otse failiserverisse, mis oskab taustal kontrollida kõikide kasutajate faile ning viiruse avastamise korral need kas garantiini paigutada või lihtsalt ära kustutada. Mõlemal juhul saab kasutaja selle kohta teavituse kas e-maili, SMS sõnumi, Skype või MSN lühiteate kaudu.

Ärikasutajate tarbeks on uude DSM 4.0 opsüsteemi lisatud VLAN võrkkude tugi, DHCP ja VPN server. iSCSI LUN varunduslahendus võimaldab teha andmetest täpse ajahetke koopia. Edasi on arendatud Windows ACL tuge.

Videovalve halduskeskus Surveillance Station toetab nüüdsest üle 1000 erineva IP-kaamera ja oskab salvestusi kiiremini ja koheselt striimima hakata.

Jätkub arendustegevus mobiilsete seadmete, nutitelefonide ja tahvelarvutite toe vallas. Juba täna saavad kõik Synology kasutajad kõigile oma andmetele, olgu neid siis mõne giga- või terabaidi jagu, nutitelefonide eriprogrammide abil hõlpsasti ligi. Nüüdsest toetab Synology ka Amazon Kindle Fire tahvelarvutit ning DS finder on saadaval ka Windows Phone 7 nutitelefonidele. DS photo+ ja DS file on nüüdsest olemas ka Android tahvelarvutitele.

DSM 4.0 on tasuta allalaetav Synology kodulehelt
http://www.synology.com/support/download.php

DSM 4.0 prooviversioon on veebis avalikult kasutatav aadressil
http://www.synology.com/products/dsm_livedemo.php

Comments are closed.