10 Jan 2012

Synology lõi veebipõhise NVR simulaatori

Hoidla No Comments

SCALEWIRELESS´i varunduse- ja videovalveseadmete parnter Synology avas veebipõhise simulaatori, mis aitab planeerida seadmeid IP kaameratega videovalve projektile.

NVR Selector aitab otsustada, millist Synology DiskStation mudelit oma videovalve projekti valida. Kasutajad saavad määrata, mitu kaamerat ja millise resolutsiooni ning salvestusajaga soovitakse kasutada. Seejärel pakub NVR Selector välja, millised Synology DiskStation mudelid teile sobivad.

Veebipõhine simulaator arvutab välja nõuded kõvaketta mahule ja salvestusserveri võimsusele. Samuti pakub see välja tõenäolise võrgukoormuse numbri; täpne number sõltub suuresti sellest, palju on konkreetsete kaamerate vaateväljas liikumist.

Synology NVR simulaator on kõigile tasuta kasutada veebiaadressil http://www.synology.com/products/nvr.php?lang=enu

Comments are closed.