11 Jan 2016

Synology esimene ruuter – ülikiire ja turvaline

Uudised, Võrguseadmed No Comments

SCALEWIRELESSi videovalve- ja andmelahenduste partner Synology laiendas tootevalikut võrguseadmetega – nende esimene soodsa hinnaga WiFi ruuter RT1900ac pakub ülikiiret ja turvalist netiühendust Synology kasutajatele tuttava kasutajaliidesega nii koju kui kontorisse.

Nagu teistelgi Synology toodetel, on ka sel võrguseadmel ilusa graafilise keskkonnaga mugav kasutajaliides, mida on lihtne kasutada ka tehnikavõhikul. Ruuter oskab pakette suunata prioriteetide alusel (QoS), aitab luua ligipääsufiltreid lastele või töötajatele, toetab VPN-i, RADIUS serverit, välist kõvaketast ja mitmeid võrgutööriistu, millega andmeliiklust jälgida.

Kiire ja turvaline ac-WiFi tagab traadita võrgu ühenduskiiruse kuni 1900 Mbit/s. Stabiilne ühendus võrgus olevate seadmetega luuakse nn “Beamforming” tehnoloogiaga ehk signaali elektroonse suunamisega vastavalt klientseadmete asukohale. Ruuterist saab teha ka lihtsa võrgusalvestusseadme, kuna see toetab USB-sse ühendatava kõvaketta või mälupulga väljajagamist võrgukettana. Synology NAS-i kasutajatele tuttav Quickconnect.to teenus töötab Synology uue võrguseadmega samuti – nii saab tekitada turvalise ning meeldejääva veebiaadressiga ligipääsu oma seadmele kõikjalt maailmast.

RT1900ac ühildub paljude 3G/4G (LTE) USB modemitega, mille abil saab luua kaablivaba Internetiühendus mobiilse Internetiga. Selleks, et seadistada ruuterit üle mobiili, võib alla laadida Androidile ja IOS-ile sobiva äpp´i DS Router.

RT1900ac esimesed kasutajad on võrguseadmega igati rahule jäänud, sest seda on tänu graafilisele kasutajaliidesele lihtne seadistada ning appi ei pea kutsuma võrguspetsialisti.

Comments are closed.