12 Jan 2016

NVR216 – esimene kõik-ühes videovalve Synologylt

Võrguseadmed No Comments

Synology uus NVR216 (Network Video Recorder ehk video võrgusalvestusseade) on kõige esimene arvutivaba kõik-ühes videovalvelahendus Synologylt, millega saad lihtsalt üles ehitada energiasäästliku ja efektiivse valvesüsteemi.

NVR216 pakub HDMI väljundit 1080p kvaliteediga pildi edastamiseks Surveillance Stationist otse turvakeskuse ekraanile, ilma et selleks oleks vaja eraldi arvutit.

Seade on saadaval kahes versioonis: NVR216(4CH) töötab üheaegselt 4 kanaliga ning NVR216(9CH) 9 kanaliga. Iga kaamera võib väljastada kuni 720p/30FPS kvaliteediga videopilti. Peale Surveillance Stationi tarkvara seadistamist NVR-is piisab vaid HDMI kaudu ekraani ühendamisest ning hiire ja klaviatuuri lisamisest ja kõik ongi tööks valmis. Kokku on olemas kolm USB pesa, millest üks kiire USB 3.0 ja teised kaks USB 2.0 pesad. NVR216 toetab ka UPS-i toidet ja oskab pooleliolevad tegevused salvestada, enne kui katkematu toite allika akud tühjenevad.

Lisaks IP kaamerate seadistamisele saab arvuti abita ka videoarhiivis otsingut teha. Saadaval on tasuta mobiilirakendus Androidile ja IOS-ile – DS cam, millega saab jälgida korraga kuni kuut kaamerat oma mobiilist või tahvlist.

Surveillance Stationi tarkvaraga NVR216 sobib kontoritele, kauplustele ja poodidele, tagades 24 tunniks ööpäevas ja seitsmeks päevaks nädalas valve, keskse halduse ja jälgimise nii turvakeskusest kui eemalt. Surveillance Stationi tarkvara aitab lisaks veel teha videopildi nutikat analüüsi: tuvastada olulistes kohtades liikumist, saata teateid alarmide kohta ning hoiatada kahtlaste sündmuste eest, mis videopildis tuvastatakse.

NVR216 on laiendatav eSATA pordi kaudu, mille abil võib seadmega ühendada Synology laiendusmooduli DX2131, et suurendada salvestusruumi kahelt kõvakettalt neljale. Laiendusmooduliga saab luua ka RAID 5-ga kaitstud salvestusmahu, mis aitab videosalvestisi turvaliselt säilitada.

NVR216 on efektiivne ja soodne ning saadaval kahes versioonis: kas nelja või üheksa videokanaliga. Vaikne ning vaid 14,14W võimsust tarbiv valvekeskus näitab korraga olenevalt mudelist kas nelja või üheksat videokanalit IP kaameratest ning samal ajal ka salvestab kõik videopildid. Seega tarbib korralik NVR isegi vähem energiat, kui üks keskmine lambipirn. Kuna eraldi arvutit pole vaja, siis jääb ära ka PC uuendamine, hooldus ja seadistamine.

Comments are closed.