24 Nov 2015

Tõsta oma töökiirust uue ärikasutaja AC-WiFi ruuteriga

Lancom, Uudised No Comments

Lahenda kõik oma WiFi mured uue, võimeka ja ärikasutaja jaoks loodud WiFi AC ruuteriga LANCOM LN-830acn dual Wireless, mis on praegu saadaval soodsa tutvumishinnaga kuni aasta lõpuni.

Põhjuseid LANCOM LN-830acn dual Wireless ruuterit valida on mitmeid. Uus kiire AC standard tõstab näiteks töökiiruse senisest mitmekordseks – 867 Mbit/s. See tagab, et ka suures kontoris jagub kiirust kõigile ja igal ajal. LANCOM on oma ala tipptegija ärikasutaja võrguseadmete seas, tagades kvaliteedi ja töökindluse. Saksa tootja ruuterid on tulevikukindlad, uusi funktsioone lisandub tasuta tarkvarauuendustega ning nende kõrgele turvalisusele on andnud oma kinnituse ka Saksa föderaalne infoturvalisuse büroo.

LANCOM LN-830acn dual Wireless ruuteril on mitmeid eeliseid, millest tähtsamad on järgmised.

  • Kiirus: kuni 867 Mbit/s tänu uuele AC-wifi standardi toele ja 2×2 MIMO antennidele
  • Häirekindlus: töötab üheaegselt nii 2,4 kui 5 GHz sagedusalal, olles vähem mõjutatud võimalikest eetrihäiretest
  • Tulevikukindlus: tasuta tarkvarauuendused ja võimekas tehniline platvorm
  • Turvalisus: eraldi saab hoida WiFi Hotspoti kasutajad ja sisevõrgu ärikasutajad, kasutatakse uusimaid andmeside krüpteerimise lahendusi ja kasutajate ligipääsu haldust. Toetab kõiki levinud turvastandardeid.
  • Võimas diagnostika: ruuter oskab hästi eetrit skännida ja leida sagedusspektris võimalikud häirekohad, mida vältida. IT administraator saab selle järgi vastavalt kohalikele oludele valida ruuterile parima asukoha ning kõige müravabamad kanalid.
  • Märkamatu disain avalikes kohtades: peidetud antennid, tagasihoidlik välimus ja kõikjale sobiv disain lubavad seda LANCOM-i ruuterit kasutada igal pool: tööstuses, avalikes kohtades, kontoris.
  • WLAN-kontrolleri tugi: WLC kontrolleri abiga saab juhtida mitmeid WLAN-võrke ühest kohast ning seadistada ruuteri võrgus vaid mõne nupuvajutusega.

Saksa kvaliteediga traadita võrgu ruuter LANCOM LN-830acn dual Wireless on ühendatav LAN-võrku kahe gigabitise pordi abil (üks neist väljastab PoE toidet), võimsust tarbib ruuter 11 vatti ja on paigaldatav nii seinale, lauale kui lakke.

Tehnilisi andmeid vaata lähemalt siit

Üksikasjaliku tootelehe saab PDF-ina alla laadida siit (PDF)

Küsi toote saadavuse kohta meie müügimeeskonnalt

Comments are closed.