16 Apr 2015

Tipptasemel WiFi võrk Tondirabas

Võrguseadmed No Comments

SCALEWIRELESS ehitas 2015. aasta juuniorite curlingu ja iluuisutamise maailmameistrivõistluste tarbeks Tondiraba Jäähalli kvaliteetse ja suuri koormuseid taluva WiFi võrgu.

Märtsi alguses peetud juuniorite curlingu ja iluuisutamise maailmameistrivõistlustele kogunes suur hulk rahvusvahelist pressi ja väliskülalisi, kelle tarbeks tellis Tondiraba Spordikeskus eraldi kiire ja kvaliteetse WLAN võrgu. Tipphetkedel kasutas SCALEWIRELESS’i ehitatud WiFi võrkku ligi 150 samaaegset kasutajat üle kogu spordihalli. Külastajad said nautida ülikiirelt internetti, sest nende tarbeks läks jagamisele 500 Mbit/s sünkroonühendus.

„WiFI võrgu ehitamisel tuleb alati silmas pidada, kui palju on oodata sinna kasutajaid,“ selgitas projekti eripära Scalewireless-i tegevjuht Ando Urbas. „Erinevalt koduruuteritet töötavad Scalewirelessi seadmed ka suurtel koormustel, kui ühte võrkku on korraga ühendatud ka sadu kasutajaid.“

SCALEWIRELESS kasutas võrgu ehitamiseks LANCOM Systemsi professionaalseid 802.11acn WLAN seadmeid, mis võimaldavad ühenduskiiruseid kuni 1300 Mbit/s. Kogu võrgu ühe tervikuna töötamise ja kiire rändluse tagas LANCOM WLAN kontroller, mis koordineeris kõikide WLAN seadmete tööd.

Comments are closed.