22 Oct 2014

Uus ja parem: kasuta Synology serveris WD Red või Red Pro kõvakettaid

Uudised, Võrguseadmed No Comments

SCALEWIRELESSi videovalve- ja andmelahenduste partner Synology soovitab oma DiskStationi ja RackStationi seadmetesse Western Digitali Red ja Red Pro kõvakettaid.

Sobivuse osas on põhjalikult testitud Synology seadmed seeriatest x15, x14, x13, x12, x11, x10 ning Red / Red Pro kettad WD60EFRX (6 TB), WD50EFRX (5 TB), WD4001FFSX (4 TB), WD3001FFSX (3 TB) ja WD2001FFSX (2 TB).

Red ja Red Pro ongi spetsiaalselt NAS-tüüpi seadmetele mõeldud ja peavad sellises keskkonnas palju paremini vastu kui lauaarvutitele mõeldud andmekandjad. Neil on kolmeaastane garantii, sobivus RAID-is töötamiseks, vibratsioonikontroll (kasulik vähemalt kahe kettaga NAS-seadmes) ja senisest rohkem andmeruumi, kuni 6-terabaidise mudelini.

Lahendus NASware 3.0 võimaldab korraga kasutusele võtta kuni 8 Red- või kuni 16 Red Pro ketast.

Täpne info Synology seadmete ja kõvaketaste sobivuse kohta (inglise keeles)

Kontrolli, millise kõvakettaga millist RAID-i luua (inglise keeles)

Comments are closed.