22 Oct 2014

DS215j, põnev uuendatud kodupilv Synologylt

Ühiskond No Comments

SCALEWIRELESSi videovalve- ja andmelahenduste partneri Synology uus NAS-server DS215j vahetab välja senise menuka mudeli DS213j. Tellida saab seda alates novembri lõpust, hind veel täpsustamisel.

Põhiliste tehniliste näitajate osas on kaks muudatust: protsessorile teine tuum, kiirem USB-ühendus. Ühetuumalise ARMv7 protsessori asemel on uus ARMv9 (kahe kõvakettaga kodupilves kahetuumalist protsessorit varem ei pakutud). Senise kahe USB 2.0 pesa asemel on aga vastavalt üks 2.0 ja üks 3.0 pesa.

Üldvõimekus on tublisti kasvanud: IP-kaameraid saab lisada viie asemel kümme, salvestatud video on sujuvam (olenevalt resolutsioonist kuni kaks korda kõrgem kaadrisagedus), failikopeerimine on kuni 20% kiirem.

Comments are closed.