25 Sep 2014

Uus ja odav Synology mudel kvaliteedis ei koonerda

Uudised, Võrguseadmed No Comments

SCALEWIRELESSi videovalve- ja andmelahenduste partner Synology tõi turule kvaliteetse, aga hea hinnaga võrguseadme DiskStation DS115j, millest kodus või pisibüroos täiesti piisab.

Põhitrump ongi jõudluse-hinna suhe. Seade on piisavalt odav, aga kiire, et meelitab seda koju hankima, kus seda saab kasutada isikliku pilveserverina või võrguvideo salvestamiseks.

DiskStation DS115j mahutab ühe kõvaketta ja hakkab asendama varasemast tuntud mudelit DS112j. See on kompaktne, säästlik ja vaikne.

Windowsi keskkonnas lubab tootja lugemiskiirusi kuni 103 MB/s, mis on eelkäijaga võrreldes 28% võrra nobedam. Seadme protsessor toetab ujukomaplokk, mis muudab kiiremaks ka igasugust meediaesitust, alustades fotodest pisipiltide loomisega.

Sobivust koju tõestab ka energiasäästlikkus: seade nõuab töötades vähem kui 13 vatti energiat, uinakus (hibernation) aga ainult 3,85 vatti. Ja mõeldud on heli summutamisele, nii et sarnase jõudlusega tavaarvuti kõrval tundub DS115j meeldivalt tasane (18,1 dB(A)).

DS115j sobib ka täisvereliseks võrguvideo-salvestajaks, täiendamaks Synology Surveillance Stationit. IP-kaamera litsentse on kaks, seade toetab kuni viit kaamerat.

Synology ingliskeelne tootelehekülg: https://www.synology.com/en-global/products/DS115j

Comments are closed.