14 Oct 2013

Kohtume Ehitus- ja Sisustusmessil

Võrguseadmed No Comments

SCALEWIRELESS kutsub kõiki Ehitus- ja Sisustusmessile 17. – 19. oktoobril Tartu Messikeskusesse.

Meie väljapanek C-hallis keskendub videovalve tänapäevastele võimalustele nii ehitajale, majaomanikule, korteriühistutele kui ka suurtele büroohoonetele või äripindade omanikele.

Ehitajale näitame mobiilseid videovalve lahendusi, mida on kiire ja mugav paigaldada töösolevale ehitusobjektile ning vajadusel seda ka kiiresti uude kohta teisaldada. 3G või 4G võrguühendus tagab lihtsa monitooringuvõimaluse ja videosalvestus on hea materjal hilisemate vaidluste lahendamisel.

Juba valmis või valmimisjärgus hoonetele, olgu siis tegu eramaja, korteriühistu, büroohotelli või tootmisruumidega, näitame uudseid videovalve võimalusi. Lahendusi on eri hinnaklassis ja eri võimalustega. Kohapeal saab tutvuda eri kaamerate pildikvaliteediga ning nii Synology Surveillance Station kui Milestone Xprotect videovalve tarkvarade võimaluste ja erinevustega.

Comments are closed.