28 Oct 2013

4 TB NAS kõvakettad laos

Hoidla No Comments

Lattu jõudis esimene partii 4TB NAS kõvakettaid WD Red. Uus ketas on esimene kasutajasõbraliku hinnaga 4TB ketas, mida julgeb NAS serveris kasutada.

Western Digital RED kõvakettad on spetsiaalselt kohandatud NAS serverite tarbeks. Neis sisalduv NASware tehnoloogia tagab ühilduvuse kõigi tuntud NAS tootjate seadmetega, pakub pikemat tööaega ning paremat veatuvastussüsteemi ning seda kõike isegi kõrgemate kasutustemperatuuride korral kui tavaliste lauaarvuti kõvaketastel. Lisaks on WD RED kõvakettad varustatud 3D Active Balance Plus tehnoloogiaga, mis tagab kõvaketta häireta töö vibratsioonirohkes keskkonnas, milleks on iga rohkem kui ühe kõvakettaga arvuti või server.

WD Red kettad on kolmeaastase garantiiga.

Comments are closed.