10 Jun 2013

Synology videovalve lahendus täienes CMS lahendusega

Hoidla No Comments

SCALEWIRELESS-i andmehalduse- ja IP videovalve partner Synology uuendas oma videovalve lahendust Surveillance Station lisades põhjalikult täiustatud tsentraalse haldussüsteemi mitmete serverite ühendamiseks mahukate projektide tarbeks.

„Uut versiooni beeta faasis testitud rohkem kui 50 päeva ja on kasutajate poolt entusiastlikult vastu võetud,“ ütles Vic Hsu, Synology Inc. juhatuse esimees. „Peaaegu 20 000 allalaadimist aitas meil Surveillance Stationi uue väljalaske viimistleda kasutajate poolt videovalve süsteemilt nõutud kvaliteedini“.

Suure kontorihoone, kaubanduskeskuse, raudteejaama vms suure ala jälgimine vajab väga palju videokaameraid ja salvestusservereid. IT administraatorid vajavad siinkohal usaldusväärset, hõlpsalt laiendatavat süsteemi, mida saab kontrollida ja seadistada vaid ühest kohast. Synology Surveillance Station CMS on loodud just neid vajadusi silmas pidades.

Reaalajas videopildi jälgimine, salvestuste vaatamine, targad otsivahendid, kasutajaõiguste määramine, kaamerate seaded ja litsentsid, teavitused, e-kaardid – kõik on nüüd kättesaadav ühest kohast Synology Surveillance Station CMS süsteemiga. Ühtne haldus lisab siinkohal märkimisväärselt mugavusi, näiteks, saab jooksult tõsta ühe kaamera ühe serveri tagant teise taha kui on vaja koormust eri serverite vahel paremini jaotada.

Uus Surveillance Station väljalase on sertifitseeritud ONVIF profiili S toega ja oskab ümber käija Mobotix MxPEG koodekiga, mis võimaldab kvaliteetsemat salvestust väiksema koormusega protsessorile. Eri kaameratega ühilduvus on veelgi kasvanud ulatudes nüüdsest üle 1400 IP-kaamera 58. eri tootjalt.

Loe lähemalt: http://www.synology.com/surveillance/index.php?lang=enu

Comments are closed.