09 Nov 2012

Müügile jõudis Synology DS713+ server

Hoidla No Comments

SCALEWIRELESS-i andmelahenduste partner Synology tõi välja DiskStation DS713+ server, mis ületab oluliselt oma eelkäijat kiiruse ja laiendatavuse poolest.

„Kui andmemahud eksponentsiaalselt tõusevad, on firmad hädas oma suurenenud vajaduste rahuldamisega,“ ütles Synology Inc. Tootejuht Darren Lin. „Siinkohal pakub DS713+ lahenduse võimaldades salvestuse mahtu laiendusmooduliga hiljem laiendada kuni 28 TB-ni.“

DS713+ ületab oma eelkäijat märkimisväärselt sisaldades kahetuumalist 2,13 GHz protsessorit. RAID1 kettakaitse korral Windowsi keskkonnas saavutab seade lugemiskiiruseks kuni 202,3 MB/s ja kirjutuskiiruseks 135,84 MB/s (koos 2 x Gbit/s ehk Link Aggregation ühendusmeetodiga).

Videovalves kasutamisel suudab DS713+ hallata kuni 20-ne kõrglahutusega IP-kaamera videovoogu.
Synology DS713+ on varustatud kolme USB 3.0 ühenduspesaga, mis pakub USB 2.0-ga võrreldel kümme korda kiiremat andmesidet. Tõrgeteta tööks ja mugavaks hoolduseks on DS713+ varustatud kahe eestlaetava ja kuuvahetatava kõvakettasahtliga ning kahe gigabitise võrguliidesega, mis tagab tõrgeteta töö ka juhul, kui üks võrguühendus peaks ära kukkuma.

Täielik iSCSI tugi võimaldab DS713+ kasutamist koos kõigi peamiste virtualiseerimise platvormidega nagu VMware vSphere 5 koos VAAI toega, Citrix XenServer ja Microsoft Windows Server 2012 ja Hyper-V. Ärilahenduste tarbeks ühildub seade nii LDAP, Windows AD ja ACL tehnoloogiatega.

Comments are closed.