01 Sep 2012

Synology tõi välja DSM 4.1 opsüsteemi

Hoidla No Comments

SCALEWIRELESS’i andmelahenduste partner Synology tõi ametlikult välja oma opsüsteemi uue versiooni, mis lisab hulganisti funktsioone nii kodu- kui ärikasutajale.


 
 
Ärikasutajaid silmas pidades toetab Synology DSM 4.1 nüüdsest VMware Vstorage API Array Integration (VAAI) tehnoloogiat, mis võimaldab administraatoritel teostada kõiki kettaruumi seadeid otse VMware haldusliidesest.

Oluliselt on täiendatud populaarsust koguva Cloud Station seadistusvõimalused. Nüüdsest on võimalik hoida automaatselt faile sünkroonis rohkem kui ühe serveri jagatud kataloogi ja mobiilseadme vahel ning ühenduse saab luua ka HTTPS turvakanali või proxy serveri vahendusel. Syslog Server pakub rohkem teavitus ja seadistusvõimalusi. Mail Serveri funktsionaalsus on kasvanud katmaks SMTP relay teenuseid, toetab rohkem kui ühte domeeni; lisandunud on rämpspostifilter ja meiliteenuse koormuse jälglimine reaalajas.

Arenguid multimeedia vallas võib pidada lausa sensatsioonilisteks – uus Video Station võimaldab muuta oma Synology server täisfunktsionaalseks televiisori ja filmide vaatamise keskuseks. Lisaks salvestatud filmide, koduvideote ja saadete mugavale manageerimisele saab koos USB lisakaardiga automaatselt telesaateid salvestada ja vaadata otsepilti üle Interneti.

Videovalve keskuse uus versioon, Surveillance Station 6 on saanud täiesti uue kasutajaliidese ja mitmeid uusi funktsioone, nagu näiteks automaatse loenduri, mitu inimest või autot on kaamera eest mööda jalutanud.

Synology DSM 4.1 on tasuta allalaetav kõigile Synology DiskStation omanikele.

Comments are closed.