15 Aug 2012

AVM kutsub IFA 2012 messile

Võrguseadmed No Comments

SCALEWIRELESS-i koduvõrgulahenduste partner AVM kutsub külla IFA koduelektroonikamessile Berliini.


 
AVM tutvustab messil viimaseid arenguid koduste võrgulahenduste vallas. Kesksel kohal on AVM FRTIZ!Box, mis teeb kõikide koduste võrguseadmete 24/7 internetti ühendamise lihtsaks ja mugavaks. Samas on väljas AVM FRITZ!DECT 200 tehnoloogia: intelligentne ühendus kõigile DECT tehnoloogiaga nutikodu seadmetele. Ühendades selle FRITZ!Box DECT baasjaamaga saab FRITZ!DECT 200 seadmeid juhtida nii arvutist, laua- või nutitelefonist.

AVM tutvustab messil esmakordselt ka FRITZ!Box 6810 LTE mudelit. See seade on spetsiaalselt loodud toimima kiirelt arenevates LTE (4G) võrkudes ja sisaldab samas kõiki FRITZ!Box seadmetest tuntud funktsioone.

IFA on avatud Berliini messikeskuses 31. augustist kuni 5. septembrini. AVM asub hallis nr. 17 / 115.

Comments are closed.