08 Jul 2012

Synology tõi välja kiire ühekettalise serveri

Hoidla No Comments

SCALEWIRELESS-i andmelahenduste partner Synology tõi turule kiire ühekettalise serveri suurt võimsust vajavate rakenduste tarbeks.

Synology DS112+ on suurepärane valik neile, kes vajavad kiiret serverit, ent ei vaja palju kettaruumi. Serveris on 2.0 GHz Inteli Atom protsessor ja 512 MB DDR3 mälu, kuid seda on võimalik varustada vaid ühe kõvakettaga (kuni 4TB). Selline lahendus on huvipakkuv näiteks IP videovalve lahenduste tarbeks. Tänu suurele jõudlusele toetab üks DS112+ kuni 12 IP kaamerat.

„DiskStation DS112+ mudeliga on Synology toonud turule väärusliku lahenduse väike- ja keskmise suurustega firmadele, kes hindavad tagasihoidliku disaini taga peituvat suurt jõudlust,“ ütles Peter Chen, Synology Inc. tootejuht.

Synology DiskStation DS112+ failide kirjutamiskiirus ulatub kuni 76 MB/s ja lugemiskiirus kuni 107 MB/s. Seade on varustatud ka uue generatsiooni USB 3.0 ühenduspesadega kiiremaks failide kopeerimiseks välistelt andmekandjatelt.

Hoolimata suurest jõudlusest tarbib DS112+ vaid 14,6 W elektrienergiat tööajal ning vaid 6,4 W juhul, kui kõvaketas on jõudeolekus ning sisenenud voolusäästmise režiimi.

Lisainfo: http://www.synology.com/products/product.php?product_name=DS112%2B&lang=enu

Comments are closed.