08 Jul 2012

Synology Cloud Station nüüd ka Macile

Hoidla No Comments

SCALEWIRELESSi andmelahenduste partner Synology teatas, et nende oma privaatpilvelahendus Cloud Station töötab nüüdsest ka Mac OS X opsüsteemiga arvutitel.

„Cloud Station redefineerib NAS serveri rolli ja teeb Synology DiskStation ja RackStation serveritest tõelise privaatpilve platvormi hoides automaatselt andmeid sünkroonis erinevate seadmete vahel,“ ütles Darren Lin, Synology Inc. Tootejuht. „Cloud Station kasvab koos kasutaja vajadustega, ilma et lisanduks täiendavaid kulutusi andmemahu eest. See on üks kasutajate lemmikaplikatsioonidest DSM 4.0 tarkvaras ning me oleme õnnelikud, et saame seda nüüdsest ka Maci kasutajatele pakkuda.“

Synology Cloud Station hoiab kasutaja faile sünkroonis eri seadmete ja NAS serveri vahel ükskõik, kas arvutiks on PC või Mac. Ilma võrguühenduseta saab kasutaja töötada nende failidega, mis on tema arvutisse salvestatud. Nii kui arvuti saab võrguühenduse, kopeerib Cloud Station muudetud failid Synology NAS serverisse ja vastupidi. See võimaldab muretut tööd, ilma et peaks muretsema võrguühenduse olemasolule, selle kiirusele ja sellele, kas vajalikest failidest on ikka tagavarakoopia olemas.

Cloud Station on kõigile Synology kasutajatele tasuta allalaetav veebiaadressilt
http://www.synology.com/support/download.php

Comments are closed.