08 Jul 2012

AVM tõi turule uued, odvamad FRITZ!Box ruuterid

Võrguseadmed No Comments

SCALEWIRELESS-i võrgutoodete partner AVM tõi turule kaks uut FRITZ!Box mudelit ADSL/VDSL ühenduste tarbeks ning on rikkalike lisavõimaluste poolest sobilikud nii kodu- kui kontorikasutuseks.

FRITZ!Box 7360 omab sisseehitatud ADSL/VDSL modemit ja N-wifi moodulit ühenduskiirusega kuni 300 Mbit/s, mis moodustab kokku suurepärase lahenduse kiire kodu- või kontorivõrgu loomiseks. Vastavalt interneti teenusepakkuja tehnilistele võimalustele ja valitud teenuse paketile võib selle ruuteriga saavutada ühenduskiiruseid kuni 100 Mbit/s (VDSL) või kuni 24 Mbit/s (ADLS). Seadmes sisalduv DECT juhtmevaba telefonide tugijaam võimaldab ühendada kuni kuus seadet. Koos fikstelefonivõrgu ja Interneti telefonidele loodud telefonikeskjaama ning elektroonilise faksi toega rahuldab FRITZ!Box kõik kodu- ja kontori kommunikatsioonivajadused.

FRITZ!Box 7330 on kuluefektiivne lahendus ADSL võrgus opereerimiseks. Seade sisaldab N-wifi ruuterit kiirusega kuni 300 Mbit/s ja 2,4 GHz sagedusalas. Sellel on kaks gigabitist ja kaks 100 Mbit/s võrguporti ning kaks USB 2.0 porti printeri või mäluseadme ühendamiseks.

Mõlemasse modemisse on sisseehitatud meediaserver ja lihtne failiserver, mis võimaldab jagada muusikat, filme ja andmeid kõikide koduvõrkku ühendatud arvutite vahel. Rohketest lisavõimalustest on populaarsemad külaliste WiFi võrgu loomine, vanemliku kontrolli vahendid, sissehitatud, lihtsalt seadistatav tulemüür ning kerge administreerimisvõimalus, nii kohtvõrgust kui üle Interneti.

FRTIZ!Box 7360 tellimishind on 198 EUR ja FRTIZ!Box 7330 mudelil 149 EUR.

Comments are closed.