08 Jul 2012

AVM tõi turule 500 Mbit/s elektrivõrgu seadmed

Võrguseadmed No Comments

SCALEWIRELESS’i võrguseadmete partner AVM teatas elektrivõrgu seadmete FRTIZ!Powerline 500E rahvusvahelise versiooni turuletulekust, mis võimaldab ühenduskiirust kuni 500 Mbit/s.

FRITZ!Powerline 500E kasutab koduvõrgu laiendamiseks olemasolevaid elektrijuhtmeid. See võimaldab tuua võrguühenduse kodus just sinna, kus on seda parasjagu vaja.

FRITZ!Powerline 500E komplekt muudab elektripistiku kiireks ja turvaliseks võrguühenduseks. See on piisavalt kiire üle kandmaks ka videosignaali (IPTV) ning vahemaa kahe seadme vahel võib heades oludes ulatuda kuni 500 meetrini. Omavahelise ühenduse loomine käib ühe nupuvajutusega. Seadmete tööd ja ühenduskiiruseid saab jälgida arvutist selgete graafikute alusel.

Kahest seadmest koosnev komplekt on kohe pakendist välja võttes töövalmis ega vaja mingeid täiendavaid seadistusi. Vajadusel saab süsteemi lisada ka rohkem adaptreid. Kogu ühendus on turvatud 128-bit AES krüpteerimise algoritmiga ning süsteem toetab ka IPv6 aadressruumi tuleviku lahenduste tarbeks.

Comments are closed.