13 Apr 2012

SCALEWIRELESS ja IBSS 2012 partnerid

Ühiskond No Comments

SCALEWIRELESS leppis kokku partnerluses rahvusvahelise balti suveülikooliga (International Baltic Summer School 2012), mis koondab Balti riikidest huvitatud noori ja entusiastlikuid majandustudengeid.


 
International Baltic Summers School 2012 tutvustab ida ja lääne ristumisteedel asuvate Balti riikide majandusi ja ärivõimalusi. Suveülikooli programmi on pandud kokku juhtivate Balti majandusülikoolide poolt. Programm sisaldab loenguid ja seminare Balti riikide ettevõtluskeskkonna kohta, multikultuursest suhtlusest ja läbirääkimistest, ärimudelitest. Samuti näeb programm ette külaskäike erinevatesse ettevõtetesse ja grupitööd.

Photo
Photo
Photo

 
SCALEWIRELESS pakub IBSS tudengitele võimalust külastada firma kontorit ja saada loengute ja seminaride abil ülevaate tänastest IT turu trendidest ja tuleviku digitaalse elu suundadest. Koos praktilise seminariga saavad IBSS tudengid suurepärase võimaluse vahetult tutvuda lähiaastatel meie igapäevaellu sissemurdvate uute IT lahenduste ja ärivõimalustega.

IBSS 2012 alustab 29. Juulil Tallinnast ja lõpetab 12. augustil Vilniuses.
www.balticsummerschool.eu

Comments are closed.