10 Jan 2012

Synology DSM 4.0 tulekul

Hoidla No Comments

Synology, SCALEWIRELESS-i partner andmehalduses, teeb 12. jaanuaril avalikuks järgmise tarkvarauuenduse beetaversiooni, mis uuendab kasutajaliidest, lisab veelgi pilvetehnoloogiate tuge ja muud.
Synology DSM 4.0 beta

Järgmine suur tarkvarauuendus Synology NAS DSM opsüsteemile, järjekorranumbriga 4.0, toob mitmeid uuendusi, mis teeb kasutajate elu mugavamaks, seadistamise lihtsamaks ja integreerib Synology NAS lahenduse veelgi paremini uute ja arenevate teenustega turul.

Kasutajaliidese ümberkujundamine kätkeb endas kõike alates taustapiltidest, ikoonidest ja aplikatsioonidest kuni sisselogimiseni välja; kasutajad saavad vastavalt oma soovidele töölauda ümber kujundada senisest suuremas ulatuses.

Synology integratsioon teiste pilvelahendustega muutub kasutajatele senisest lihtsamaks. Kõik, alates võrguseadistustest kuni pilvehalduseni välja toimib automaatselt, nii et kasutajad saavad võtta uued lahendused kasutusele võimalikult sujuvalt ja vähese seadistamisvaevaga.

Uued Android ja Kindle Fire tahvelarvuti programmid võimaldavad nautida fotosid ja lehitseda faile mugavalt ja lihtsalt suurel ekraanil. Veelgi lisab mugavust DS File remote access lahendus, mis kaotab ära vajaduse keerukateks võrguseadistusteks.

Videovalve jälgimise Surveillance Station programmiga on senisest mugavam ja paindlikum. Lisavõimalusi on tulnud nii mitmete IP-kaamerate ühendamiseks, pildi analüüsimiseks, lainurk pildi kalasilmaks keeramiseks kui ka salvestuste kontrollimiseks ning kõik toimib senisest turvalisemas keskkonnas.

Ärikasutajad saavad senisest lihtsamalt ja efektiivsemalt resursse juhtida ning mobiilseadmetest süsteemi hallata.

Comments are closed.