13 Oct 2009

Synology tooted kannavad erimärki „Uus on IN“

Määratlemata No Comments

Alates septembrist 2009 kannavad Synology tooted Eestis innovatiivsetele toodetele viitavat erimärki „Uus on IN“, mis aitab tarbijal eristada turul uusi ja innovatiivseid tooteid. Synology NAS serverid pälvisid märgistuse uuendusliku lähenemise tõttu inimeste ja ettevõtete igapäevaelu lihtsamaks muutmisel. Synology serveriga saavad kasutajad lisaks digitaalsele andmesalvestusele võimaluse neid lihtsalt teistega jagada, luua oma veebileht või blogi, jagada fotosid, salvestada videolindistusi, muusikat ja teha palju muud. Synology serverid ühendavad funktsionaalsuse, kompaktsuse, energiasäästlikkuse ja kasutajasõbralikkuse ning pakuvad seeläbi meeldivat kasutuselamust.

Innovatsiooniaasta meeskond töötas välja erimärgi, et tunnustada uudistoodete arendajaid ja väljatöötajaid ning aidata neil muude toodete hulgast enim esile tulla. Märk “Uus on IN” on kujundatud üheksas rõõmsavärvilises värvitoonis ning kõikidele kasutada, märki saab nii trükkida kui kleepida.

Innovatsiooniaasta 2009 kontekstis soovitakse eriti esile tõsta uuendusi, mis muudavad elu paremaks. Elu võib paremaks muuta, lihtsustades toiminguid uue tehnoloogia kaudu. Elu võib olla parem aga ka üsna lihtsal moel – läbi heade emotsioonide, mis tulevad uuest maitsest või kaunist pildist.

Rohelist värvi erimärgistuse sõnumiga „Uus on IN“, leiab klient toote karbilt.

Comments are closed.